Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

fritzverés

Friss topikok

  • Avicenna: Azt hiszem, a magyar foci betegsége főképp abban áll, hogy - mint minden - el van már ez is adva. ... (2007.08.16. 20:31) mighty magyars

Linkblog

Archívum

mighty magyars

2007.08.14. 23:38 DaHintermeierhans

tudjátok mi a baja a magyar focinak? az hogy mindig elalusszuk a nyarat. ez eddig minden évben így volt. kezdödnek az eröpróbák, mi meg szépen lazán állunk neki a dolgoknak. még szerencse, h a lothárbá erre felhívta a figyelmünket!
ez ugyanis a mi esélyünk. ebben a fázisban a külföldi csapatok sincsenek még bemelegedve és épp ezt kell nekünk kihasználnunk! nem szabad elfelejteni, h a foci az nem csak arról szól, h ki milyen jól tud focizni. a foci az egyfajta szerencsejáték. és pontosan ez a nagy esélye a kissebb csapatoknak!
másokkal ellentétben én nem mondanám, h a magyar focistákkal az a baj, h nincsenek jó erönlétben, h nem futnak eleget, h nem harcolnak elég keményen.
igenis keményen harcolnak a magyar focisták és mindent megtesznek azért, h ne hozzanak ránk szégyent! az a gond, h nem elég higgadtak, nem elég szuverének. mentálisan összetörnek amikor egy nagy külföldi csapat ellen játszanak.
gondoljunk csak az olaszokra vagy az argentinokra, akik nem csak a labdával, hanem a szájukkal és a színészi tehetségükkel is értek el nagy sikereket. ez az ami hiányzik a magyar focistákból.
amikor magyar focista próbál szuverén lenni, akkor ö inkább laza, figylemetlen, nem koncentrál, stb. a magyar focisták egy gól után megijednek és utána nem tudnak felálni többet mint pl a németek (h egy klasszikus példát említsek). hányszor fordul az elö, h egy magyar csapat megfordítja az állást hátrányos helyzetböl? ugye nem sokszor. nem, a foci nem csak arröl a gömbölyü vmiröl szól és ezért is ilyen kedvelt sport. na de mi az oka annak hogy a mieink nem olyan higgadtak, nem olyan eszesek mint a mai nagy futbalnemzetek? nézzünk csak rá a pályáinkra és megtudjuk a választ. nálunk egy focista nagyon rossz körülmények közt nevelkedik, csak a teljesítményt várják el tölük, nekik nyújtani viszont sokat nem tudnak. ezért is van az hogy ö: $ ennyire hiányzik. erre mi a megoldás? a honvéd azthiszem egy tökéletes válasz a kérdésre. mennyivel jobb lenne még egy pár ilyen honvéddel a magyar bajnokság.. tehát a pénzt ötvözni a focival.. ehhez mit kell tenni? egyszerü a válasz. mindenki felhívja joebácsiját amerikában és megkérdezi töle nem kell-e neki a rákosszentkiskunszabolcsfc (a la van egy óriási ajánlatom!!).. de ez egy másik téma..
szóval a pszichológiai hadviselés az az amit el kéne sajátítani a honi focisoknak! higyjétek el ez az ultimatív recept! a kondink nem lessz sokkal jobb, nagy maradonnáink nekünk nincsenek, a konkurencia egyre növekszik ezért csak és kizárólag ö maradt:

PSZICHOLÓGIAI HADVISELÉS

ez nem csalás, nem övön aluli, ez a sport része és föleg a focinak a része! egy puskás öcsi hogyan állt kinn a pályán? ehhez képest ma úgy játszunk mint kisgyerekek, akik be vannak fosva, akik félnek a labdától. kislányosan játszunk, valljuk be! nem úgy mint a szerbek.. sorolhatnám.. hiányzik az a tüz ami régen meg volt a játékosokban. olyan vmi hiányzik, amit pl a MANU-Bayern meccsen láttunk: óriási nagy veszteségböl való felállás,

 FELÁLLÁS, NEM FELADÁS FELÁLLÁS!

ezért van szerintem nagy szükség arra, h foglalkozva legyen a játékosokkal. nem szabad öket állandóan csak szapulni. törödni kell velük, meg kell nekik mutatni, h hogyan játszik egy vagány gyerek! oktatni kell öket és foglalkozni kell velük ez az ultimatív recept!
de én bizakodó vagyok, úgy érzem a hosszas sirásunknak vége. ezek a fiatlabbak már nem az a zürös 90es évek beli generáció! hemingway úr le tette az alapot, le a kalappal elötte!
ez az az út amit követni kell!

2 komment

Címkék: magyar foci szex honvéd matthäus

A bejegyzés trackback címe:

https://hungaroball3.blog.hu/api/trackback/id/tr35140220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Avicenna · http://www.temporary.blog.hu 2007.08.16. 20:31:09

Azt hiszem, a magyar foci betegsége főképp abban áll, hogy - mint minden - el van már ez is adva. A válogatás protekció alapon zajlik, a játékosok sok-sok pénzért játszanak, cserébe meg elfocizgatnak ott a pályán. Régen az volt játékos, aki nyerni akart, és szerette ezt csinálni. Most már minden csak a pénzről szól.
Persze én csak egy lány vagyok, akit a foci egyáltalán nem érdekel.:)
süti beállítások módosítása